Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

tiistai 29. tammikuuta 2013

Kirja postaus!!

Rakastan kirjoja ja omistan myös paljon kirjoja. Luen paljon rakkaustarinoista jännäreihin, draamoista tositarinoihin.Uni ei tule, ennen kuin muutama luku kirjasta on luettu!
 Lähellä sydäntäni on myös neule ja ompelukirjat. En vaan voi olla niitä ostamatta. Tässä jotain viimeisempiä ostoja.

Ah, niin ihana päästä näistä kirjoista jotain tekemään, kunhan saan tilaus jutut tehtyä. Ja huomatkaa sokkarilta ostettu uusi vihkonen, johon kokoan kaikki itse suunnittelemani neuleet sukista villatakkeihin. Laitan myös minkä ikäiselle esim. sukka tulee jne. kaikki tiedot. Minusta toi vihko oli söpö :)

Tämän Neulojan Vuosi kirjan sain Anopilta. Nappiostos sinänsä, koska olin tätä jo kirjakaupassa katsellut silläsilmällä :) Kaunis kansi, joka todella houkuttaa ostamaan. Sisältö on täynnä mehukkaita pieniä neulontatöitä.  TYKKÄÄN <3

Viikonloppuna lähdetään kylpylään rentoutumaan, mutta luulen et neule lähtee mukaan. No höh, sehän on yksi minun parhaista rentoutumis muodoista!!

-Sarkka-


6 kommenttia:

 1. Omistan myös Neulojan vuosi-kirjan. Kananmunanlämmittimiä seuraavaksi väsään lankajämistä. Ihania ideoita täynnä koko kirja. Sain lahjaksi tämän n. kaksi vuotta sitten. Kirjan painopaikka Kiina vähän kummastuttaa, WSOY:n alihankkijamaa, halvalla kun saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijakseni Eisku!! Joo ihana kirja on ja siellähän ne painattaa mistä halvalla saavat tehtyä. Kuitenkin tämänkin kirjan ovh on 35e. Huh huh....

   Poista
 2. Tuttu sukkakirja pilkistää pinostasi.
  Tuota neulojan vuotta olen kaupassa hipelöinyt, pitääpä pyytääkin se äitienpäivä lahjaksi:)

  Mukavaa kylpylä matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh jaksatko odottaa äitenpäivään ?? Sukkakirja on vielä nykäsemättä tekopuolella, mutta ajattelin keskittyä siihen, kun aloitamme taas keväällä mökkikauden. Täytyy sielläkin olla sit jotain uutta tekemistä,,,,no jos jaksan odottaa sinne asti heheh

   Poista
 3. Kiitos kultainen Sari tunnustuksista.Nyt alan palata pikkuhiljaa käsityö-ja blogimaailmaan.
  Kirjasi näyttävät mielenkiintoisilta, etenkin Neulojan vuosi. Sinähän voit pian julkaista oman kirjan, kun merkitset päiväkirjaan kaikki suunnittelemasi ja tekemäsi neuleet. Haluan olla sitten ensimmäisten kirjasi ostajien joukossa.
  Toivon Sinulle hyvää ja innoittavaa kylpylälomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja ihanasta kommentistasi! Lämmitti sydäntäni kovasti <3

   Poista