Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Saapuuko kevät vai ei??

Tässä olen jo jonkun aikaa odotellut noita lumia sulavaksi poijes, mutta ei ne SULA. Meillä kun kesämökki odottaisi jo tulijoitaan. Taitaa jäädä haaveeksi tänä pääsiäisenä mökille lähtö!! Voipi olla, että joudutaan odottamaan vappuun asti, höh, höh....


Tässäpä teille lumimäärää Poihjois-Savosta meidän omalta kotipihalta!! Aamupäivä oli kaunis aurinkoinen  ja olimme ulkoilemassa yökyläläisen kanssa.

Isäntä on tehnyt lumilingolla mukavat polut pitkin pihaa, että on mukava kuljeksia paikasta toiseen.


Viikko sääennustuskaan ei antanut merkkejä ilmojen lauhtumisesta  :(

Leo pojalla oli kyllä hauskaa olla yökylässä mammalassa ja kuljeksia pitkin lumikäytäviä!! Aurinko vain häikäisi silmiä niin, että meinasi poika hermostua. Aurinkolasit oli jääneet kotiin.

Toinen kissamme Ninnu ei kyllä oikein tykännyt lumesta, vaikkakin takakuistilla tykkäsikin paistatella päivää. Niin oli vaan utelias, että piti kylmänkin uhalla päästä katsomaan , mitä me Leon kanssa oikein touhutaan.

Tälläista menoa Koivulasta!! Ehkä pääsette vilasee jo muutaman päivän päästä , mitä minä olen täällä Koivulassa puuhaillut käsitöiden saralla, kunhan saan kesken eräiset valmiiksi.

Aurinkoista viikkoa kaikille lumesta huolimatta!!

                              -Sarkka-

10 kommenttia:

 1. Vaikka meilläkin on lunta, niin kyllä sitä on teilläkin. Ihania nuo lumikäytävät, muistan itse, miten hauskaa lapsena oli juoksennella tuollaisissa. Kyllä se kevät tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Leo kyllä tykkäsikin juoksennella ja olla piilosilla!! Meillä kantaa noi hangetkin aika hyvin, joten saatettiin konttailla hangilla!!

   Poista
 2. Kaunista talvimaisemaa olet kuvannut. Vaan kyllä tämä kylmyys jo riittäisi. Mieli karkaa jo kevääseen ja kai se sieltä tuleekin. Toivottavasti kaksi viikkoa sulattelee lumia sen verran, että mökkipääsiäisenne toteutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Lunta kyllä piisaa liiaksikin. Uskotaan siihen, että kevät tulee kuitenkin!!

   Poista
 3. Lunta riittää teilläkin. Pikkumiestä tuskin näkyy lumipenkkojen takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Joo Leosta oli just hauskaa, kun sai kuikkia lumipankkojen yli!!

   Poista
 4. Onpas teillä paljon lunta.. kaunista on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Sanoppa muuta ja sitä on joka talvi saman verran ellei enempikin! Ollaan jossain salpauselkä linjalla mene ja tiedä...

   Poista
 5. Ihanat talvikuvat :) mukavaa kevään odottelua sinulle !

  VastaaPoista