Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

tiistai 5. elokuuta 2014

Pitsejä ja nauhoja :)

Tere!!

Olen tänään saanut taas ilon olla tyttäreni pojan seurassa. Hän täyttää marraskuussa 3- vuotta ja puhua pulpattaa jo kaikkee. Tänään tehtiin arkisia asioita, kuten keitettiin mannapuuroa, siivoiltiin vähän kuisteja ja hieman myös leikittiin tai keikittiin kuten Leo sanoo. Ulkoautot piti ajaa tietysti varjoon ja sisä autoilla muuten vaan huristeltiin. Onni koirulikin sai kyytiä Leon leikeissä :)

Leo on sellainen Papan ja Mamman poika. Kulkee mielellään mukana mökillä (kun vain äiti ja isi päästää) ja viihtyy meidän kanssa täällä "papan luona", kuten Leo kotiamme ilmaisee :). Leo tykkää myös mamman ompeluhuoneesta, jossa tänään hieman sitten kuvattiin Pitsejä ja nauhoja!! Kuvasinpahan myös joitakin ompelulankoja ja omaa ompelukonettakin, joka on ollut niin hyvä minulle. Ehkä jossain vaiheessa saatan laittaakkin vielä paremman. Mene ja tiedä :)


Meillä täällä on sellainen liike kaupungissa kuin Nappi- ja Nauha. Aivan ihana pieni putiikko, jossa on siis kaikkee käsitöihin liittyvää.  Pääsin kerrankin siellä käymään (aukioloajat), joten ostoja tuli tehtyä. Enkä meinaa millään aina malttaa lähteä sieltä pois! Tosin tässä kuvassa olevat nauhat ja pitsit ei ole yhdellä kertaa ostettuja. Näitä minä sitten käytän ompeluksissani, kuten esim näissä :


Ylhäällä olevassa kuvassa on kaunista ruusukangasta ja nuo pienemmät pussit on tarkoitettu koruille, esim lahjaksi. Alakuvassa on sitten silmälasikoteloita. Niissä on vanu ja vuori myös. Napit laitan myös tuleviin jo leikattuihin koteloihin :)Mulla menee aika paljon kaikenlaisia nauhoja ja pitsejä, tykkään koristella kauniisti. No, nämä on sellaisia näpryy hommia, kuten mieheni aina sanoo :). Näitä on kiva tehdä ja suunnitella.

Eipäs tässä tällä kertaa oikein sitten muuta, kuin että lomaa olisi vielä tämä viikko ja sitten arki koittaa taas kerran, 
monennenkohan :) :).

Kaunis kiitos kaikille täällä käyneille ja laittakaa kommenttia tulemaan. 
Luen niitä mielelläni !

-Sarkka-


10 kommenttia:

 1. Ihan varmasti tuollasen pienen pojan kanssa on ihana viettää aikaa.,
  Kauniita pussukoita olet ommellut ja kyllä se pitsi antaa näköä.
  Jos en väärin muista Kotkassa on kauppa nimeltä Nauha ja Nappi ja se on myös käsityö ihmisen taivas:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauha ja nappi on varmaan samanlainen pieni kauppa kuin meillä täällä Kuopiossa!! Tosin Karnaluksiin Tallinnaan teksi mieleni :)

   Poista
 2. Niinhän se on, että lapsukaiset ovat elämänrikkaus, timantit, kultahiput... listaa voisi jatkaa vaikka kuinka:) Olenkin jo aikoja sitten todennut, että olen huikean "rikas" <3 <3
  Taatusti ihanan rakasta on saada Leo-poika vieraaksi ja arvaan, että yhtä mielellään hän rientää mamman ja papan luo!
  Niin ja aivan ihania pussukoita olet ommellut...tuumailee eräs, joka on ollut kovinkin saamaton koko kesän! Lepoisaa kesänjatkoa teille sinne mökille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on elämän suola ja rikkaus nuo lapsukaiset!! <3.

   Poista
 3. Olet ommellut kauniita pussukoita ja koteloita. Pitsi- ja nahavarastostasi löytyy koristusta moneen lähtöön. Hyvää loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noita tein sinne myyjäisiin jotka sittemmin jätin väliin. Syksyllä sitten otetaan uusiksi!!

   Poista
 4. On se mamma taas ommellut kivoja juttuja. Ja miten ihania nauhoja, tuollaisen rullan tahtoisin, olisi mistä ottaa :D
  Ei ihme että Leo viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamma surruttelee täällä :) Ja Leo kattelee ihmeissään, että mitäs se mamma nyt tekee :)

   Poista