Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

perjantai 22. helmikuuta 2013

Tossukat

Heipä hei. 
Onpa ollut ihanat keväiset ilmat. Ihana hiihtää ja ulkoilla muutenkin. Jokohan sitä pääsiäisenä pääsisi taas omalle mökille. Sinne onkin kertynyt paljon kaikenlaista duunattavaa. 
Meillä kun täällä kotona ei ole näin talven aikaan lämpimiä tiloja, että voisi isompia projekteja tehdä. Niinpä olen jättänyt ne suosiolla kesäksi ja ehdottomasti mökillä tehtäviksi. Siellä on ihana niitä sitten duunailla! Noh, se siitä haaveilusta, vaikka onneksi ei tarvitse kauan enää odottaa, että auton nokka osoittaa mökille!!

Sain valmiiksi tilatut mustavalkoiset tennarisukat ja  lahjaksi tein kissakassin, jotka sittemmin lähtivät uusille omistajille ennen kuin kerkesin niitä edes kuvaamaan. Joskus vaan käy niin, ettei malta olla antamatta, vaikka täälläkin olisi niitä kiva esitellä. Mutta tein nuo vauvan tossukat siskontytölle Ellenille ihan kokeilumielessä. Ihanat tehdä ja nopeat. Näitä voisi tehtailla enemmänkin. Houkuttaa jo kaikenlaiset väriyhdistelmät ym. kokeilut!

Nämä on tehty tietenkin 7-veljeksestä, sekaan olen laittanut hieman paljetti- lankaa. Ohje löytyi kirjasta Neulojan Vuosi.

Tässä kuva vielä sivulta. Mukavat vauvan jalkaan ja taatusti lämpimät!! Koko on sen verran reilu kuitenkin, että mahtuu kyllä vuosikkaallekkin  :)
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille !!


-Sarkka-

Ps, mulla on muuten täällä kotona oma oikolukija, nimittäin mieheni. Naurettiin juuri kirjoitusvirheilleni.....

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, sievät ne oli neitokaisen pienissä jaloissakin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Väri on kevään värejä, meinaa tehdä jotain muutakin tyttömäistä tosta väristä. 14v. Tyttönikin ihastui väriin.

   Poista
 3. Onpa kiva malli tossukoille. Nyt täytyy jäljittää jostakin se kirja, jossa malli on. Siinä on varmaan muutakin mukavaa.
  Viis kirjoitusvirheistä, pääasia, että tulee tekstiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi malli on kyllä tosi mukava kutookkn,ja tossa kirjassa on todellakin muitakin mukavia juttuja!! Se löytyy Suomalaisesta kirjakaupasta!

   Poista
 4. Kauniit tossut täälläpäin sanotaan tillukkaat. Ovat pienen jalassa kauniit. Kivan väriset. Tutustuin ajalla blogiisi- tulen taas kun on aikaa moikka.

  VastaaPoista
 5. Kiitti kun kävit. Ihana nimi tillukaat.

  VastaaPoista