Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

torstai 14. helmikuuta 2013

Tilkkuinen tuolinpäällinen

Ompelukone on surrannut ja tuolin päällinen on nyt valmis! Noh, tunnustan mulla on keskeneräisiä töitä ompeluhuoneessani, mutta nyt sain tilkkupäällisen ja tyynyn valmiiksi. Olen niin ahkerasti neulonut, ettei ole tuonne yläkertaan oikein ehtinyt.

Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoilleni <3

Valkoinen on erittäin arka väri ja meillä on paljon lapsivieraita ja kaksi kissaa karvoineen. Arvaattekin, että tämä tuolin päällinen on todellakin tehty tarpeeseen. Ei kai se haittaa jos siitä tekee sitten vielä jonkun näköisenkin, heheh.

Tyynyn tein jo aiemmin ja siihen sitten tämän päällisen. Tyynyjä taidan tehdä toisenkin, minusta se on kaunis. 

Käykää kommentoimassa niitä on aina niin mukava lukea :)

-Sarkka-

10 kommenttia:

 1. Tuolisi on saanut hienon peiton suojakseen ja tyyny passaa siihen upeasti. Lapset ja kissat ovat suloisia sotkuntuojia. Pitäisi minunkin alkaa kohentaa talven aikana kulahtanutta kodin ilmettä iloisemmaksi. Kevätaurinko, jota täälläpäin tosin on näkynyt harvoin, näyttää julmasti koko kurjuuden sameiden ikkunoiden läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AKiitos Arja,kissat ja lapsset on suloisia sotkijoita. Itsekkin koetan saada kotini ilmeeseen hieman väriä. Se on laitettava vaan ompelukone surraamaan :)

   Poista
 2. Kauniit ompelukset olet tehnyt. Tuo peitto on paljon helpompi pestäkuin tuoli:) jos vaikka lapsivieraalta jotakin kaatuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, peloitti ostaakkin toi tuoli kun väri niin arka, mutta päällisen voi aina pesasta!! Kiitos kommentistasi!

   Poista
 3. Kivannäköinen tuolinpäälin ja soma tyyny.. suojaa hyvin valkoista tuolia:)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita. Meiltäkin löytyy valkoinen nojatuoli, mutta värivalinta juuri kissojen takia. Kaikki tummat tyynytpäälliset, torkkupeitot yms. oli pakko hävittää kun nuo valkoiset karvakaverit jättävät jälkensä... no onneksi pidän valkoisesta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän kissät viihtyy edelleen tässä tuolissa, mutta nyt toi päällinen pitää karvat poijes ainakin nojatuolikankaasta :)

   Poista