Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

torstai 2. toukokuuta 2013

Mökkeilyä ja pieni kurkistus arvontavoittoon!

Täällä sitä mökillä vihdoinkin ollaan ja touhutaan hyvässä säässä. Eilinen meni mökkiä lämmitellessä ja nauttien taas mökillä olosta ja tietysti tuli saunottua. Pihahommia pukkaa, vanhat puut ja pensaat saavat nyt kyytiä!! Kukkapuskat vaihtaa paikkaa ja puupinot saavat uuden paikan! Siinäpä olisi ensi alkuun.
Pihalla puuhastelu on vaan niin mukavaa! Ei tämä kuitenkaan mikään työleiri ole, joten rauhallisesti otetaan kuitenkin, onhan meillä kotonakin iso piha, sinnekkin täytyy löytyä puhtia :)
Tässä meidän paratiisi. Aika karun näköistä vielä, mutta kunhan nurmi alkaa kukoistaa niin kyllä se siitä.



Rantasauna lämpiää joka ilta ja löylyt on mitä mahtavimmat. Järvi on kyllä vielä jäässä, joten uintia ei ehkä tule nyt harrastettua  ;)


Olen ehtynyt sentään jotain käsitöitäkin täällä tekemään, enhän minä ilman puikkoja minnekkään lähde. Ýhdet perussukat olis tekeillä ja Leolle villapusero. Kurkistetaanpä hieman arpajais voittoon. Ajattelin tällä kertaa yhden voiton. Ja voittaja tulee saamaan :
Noh pöllön tottakai. Nämä pöllöt tein siskon tytölleni ja tästä sainkin idean , että voittaja tulee saamaan tälläisen pienemmän pöllön. Väritys tulee olemaan kuitenkin aikuisempi! Eikä tässä vielä kaikki..... Ensi viikolla paljastan pöllön värityksen ja samalla mitä muuta voittoon kuuluu!!

Olen saanut ilokseni monta uutta lukijaa, joten tervetuloa kaikki ihanat uudet lukijat!! 

Itsekkin voitin Mustikkamäen arpajaisissa green gardenin kaksi keittiöpyyhettä. Minulla kävi tosi  hyvä tuuri, sillä olin juuri katsellut noita pyyhkeitä kotiini. 
Ja pakko mainita Kosotädille, kun ihastelin sinun arpajais voittoja ja sitä ruusupurkkia, minulta löytyi sellainen mökiltä. Äitini oli sen viime vuonna antanut minulle, muistini vaan petti. Että näin!


Mukavaa viikonloppu kaikille!!
-Sarkka- 

12 kommenttia:

  1. Voi mökki, mökki.... josko tänä kesänä. Iihana pöllö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan sulle, että kyllä tänä' kesänä!! Ja kiitti, pöllöt on nyt in juttu....ainakin mulle!

      Poista
  2. Pihapuuhia riittää...ja kun kerran kesässä siirtää kaikki paikasta toiseen, niin vielä mukavampaa, juu. Tuttua on :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkä sitä hourahtaakin aina siirtelemään kukkapenkkejä ja pensaita toiseen paikkaan hehehe...mulla kun on vielä kotipihallakin laittamista. Mutta tykkään touhuta ulkona ja kukkasten kanssa, onhan mukavaa, että pihakin on kaunis!!

      Poista
  3. Ihana mökki, oikea karamelli. Ei ihme, että sinne ikävöit talvisin. Pöllösi ovat söpöjä.Olenhan mukana arvonnassa:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Arja. Ollaan laiteltu sitä mieleiseksemme viimeset neljä vuotta. Lapset sanoo töissä, että olen ihan yhtä hassu kuin pöllötkin...ehkä olenkin :) :)

      Poista
  4. olen mukana arvonnassa.olisipa tuollainen pöllö mukava!

    VastaaPoista
  5. Voi miten suloisia pöllöjä. Tottakai osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  6. Voi kun kiva kun siulla on se ruusupurkki, ne on niin ihania, miulla on niitä vielä kaksi, sekä orvokki ja hajuherne kuvioiset.
    Tottakai miekin pöllöjä tavoittelen.

    VastaaPoista