Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Mitäs me pöllöset!!

Ilmat kylmenee ja lomaan olisi vielä 2 ja 1/2 viikkoa. Sitä riittääkin sitten viiden viikon verran. Kaipaan lomaa jo niin paljon, sillä hulinaa ja hyörintää on riittänyt taas koko toimintakausi!! Vaikkakin kesälomalla tulee taas lapsia niin ikävä, että on sitten kiva palata töihin!!

Kesäloma suunnitelmia on vähän. Ollaan enimmäkseen Onnivaaran mökillämme ja liikutaan sieltä käsin aina milloin minnekkin. Heinäkuun lopussa tehdään tallinnaan kahden päivän reissu perheen kanssa. Niin ja missäs siellä olikaan lanka ja kangas kaupat?? Ajattelinpa ukkoseni sinne raahata, kun nuorempi väki menee shoppailee!
Sellaisia suunnitelmia meillä, mites teillä?

Pöllöjä olen taas täällä väsäillyt hyvällä mielellä mutta, ajattelin kyllä vähän aikaa pitää näissä taukoo. Tehdään syssyllä taas lisää vaikka joululahjoiksi! Mutta ei puhuta joulusta vielä :) Nyt olis sitten aika ommella taas jotain ihan muuta!! Inspiraatiota kyllä riittää heheh...

Pöllöäitee ja poikanen sekä adoptio poikanen!!

Huomaatte varmaan ketkä pöllöset on verisukulaisii! 
Äiteellä on jalatkin tehtynnä, mutta ne nyt ei näy kuvassa. Iloisia mimmejä, sillä nää on tyttöjä kaikki! Äitee joutuu jättämään adoptio tyttärensä tänne meidän hoiviin, sillä muu perhe muuttaa eteläsuomeen!!

Alla olevat duunauksen aloitus työkuvat oli pakko laittaa, sillä olin tässä aurinkosena ja lämpimänä iltana hiomassa tätä kirpparilta ostettua tarjotinta ja sieltä maalin alta löytyikin ihka ihana kuviointi.


Tässä kuva vielä vähän lähempää. Ajattelin hioa vielä lisää maalia poijes, että saisin siitä oikein vanhan näköisen ja kuvioinnin enemmän esiin. Alkuperäinen tarkoitus oli maalata uudelleen valkoiseksi ja duunata dekupelakalla sekä kuvio servetillä, mutta jätän ehdottomasti kuvion näkuviin. Kuvio on siis joko kulmalla!! Tästäkin sitten enemmän, kun se on valmis!!

Mutta, oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille ja kiitos, kun muistatte minua aina ihanilla kommenteillanne! 
-Sarkka-

12 kommenttia:

 1. Ihanat pöllöset:)
  Meinaan käydä Ilomantsissa siskolikan luona viikonlopun verran, että sen verran irrottaudun kotoa poikkeen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armi L.Kotoa on aina välillä hyvä irtaantua, sillä monesti tulee pirteämpänä takaisin. Olen itse melkoinen kotihiiri, täällä kun on aina jotain tekemistä heheh

   Poista
 2. Pöllösi ovat suloisia, suurisilmäisiä pullukoita. Kirpputorilöytösi on tosi hieno ja tulossa vielä hienommaksi.hyvää loppuviikkoa myös sinne iloiseen itä-Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja! Suurisilmäinen on täällä tekijäkin :).

   Poista
 3. Suloisia pöllöjä:)
  Kirpparilta tekee löytöjä,ainakin
  sinun löytösi ovat tosi kivoja;)
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vesimiesneuloo. Mulla on kuulema tietynlainen katse kun menen kirpparille hehehe, olen ainakin aivan ajatuksissani!!

   Poista
 4. Kylläpä on söpöt pöllöneidit.
  Upea kuviointi kuultaa maalipinnan alta, hio ihmeessä ne näkyviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti! Otan viikonloppuna tarjottimen mökille mukaan ja jos ilmat suo hion sen loppuun ja maalaan sitten pohjan. Luulen kans et siitä tulee hieno!

   Poista
 5. Pöllöt ovat suloisia. Minulla lomaan on aikaa vielä muistaakseni 5 viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle! Vielä on molemmilla lomaan aikaa, mutta nautitaan siitä kun se vihdoin alkaa!

   Poista
 6. Upeita nuo pöllöt ja tuosta tuunauksesta tulee ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkulin käsityöt. Kiva kun piipahdin blogissani! On upeaa uudistaa vanhoja esineitä, mutta eka kertaa pitäis vielä enemmän vanhentaa. Ja halua ehdottomasti hioa käsin!!

   Poista