Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

torstai 6. kesäkuuta 2013

" Villa kengät "

Viikonloppu jo häämöttää, siis mökille mars matkaan!! Lauantaiksi ukkosta luvattu, mutta eipä se mökkeilyä haittaa. Meillä on matkaa kotoota mökille n. 1h verran, joten ehdin aina hyvin neuloa jotain. Nämä "Villa kengät " Sain valmiiksi hetkessä. Joskus haalin enemmänkin mökille neulottavaa ja puikkoja sen mukaan. Edellisen kerran sain puikosta reiteen kunnolla, kun se törrötti kassista enkä huomannut sitä! Hehehe...nyt, mutta eipä silloin naurattanut. Nyt olisi varmaan aika tehdä oma pussukka puikoille. 

Tänään olinkin ahkerana ja siivosin oman ompeluhuoneen yläkerrasta. Alkoi olla kankaanpalasia ja ompelulangan pätkiä niin paljon lattialla, että ihan hirvitti :). Minulla on aina tapana siivota ompeluhuone silloin , kun saan valmiiksi jonkun "urakan". Eli nyt on pöllöt tehty siskoni Anopille (lähtevät kahden pienen tytön luo). Odottavat vaan kuvausta ja sit matkaan !!

Mutta asiaan ja "villakenkien" esittelyyn:
 Tein nämä kenkäset siskoni puolivuotiaalle tyttärelle, Ellenille ja ovat juuri sopivat. Näitä on kiva pitää kylmemmällä säällä kesälläkin. Lankana on seiskaveikkaa. Kokeilin aiemmin miamia, mutta oli liian ohkasta ja tuli nuken kokoiset. Söpöt kylläkin, mutta liian pienet Ellenille!

Ompelin pienet napit kumpaankin
villakenkään. Tuli heti enemmän kenkämäiset! Väri valinta osui kohdalleen, koska Ellen ainakin tykkäsi niin paljon, että tykkäs mutustella suussaan näitä, eli lähtee tosi helposti jalasta poijes. Voihan se olla, että nämä löytyy vielä jonkun marketin lattialta,  hehehhe. Noh, sitten tehdään uudet.
Tässäpä sitä tällä kertaa täältä aurinkoisesta ja lämpimästä Pohjoi-Savosta.  Oikein mukavaa  ja lämmintä, kesäistä viikonloppua kaikille ihanille lukijoilleni ja kiitos tosi paljon kommenteista. Oli ilo taas lukea niitä!

-Sarkka-

8 kommenttia: