Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

torstai 19. helmikuuta 2015

Alpakka sukat!

Heissan!

Jeps, tällä hetkellä sataa vettä, toisella hetkellä on -15 asteen pakkanen. Voi tätä Suomen säätä,,,,vai onko tämä enää Suomen säätä?? Vastaan itse, no ei!! Pohjois- Suomessa lapsuuteni ja nuoruuteni viettäneenä muistan kovat -42 asteen pakkaset  ja myös ihanat hankiaiset tähän aikaan. Siinä kun käveli muutaman kilometrin linja-autolle, niin tiesi olevansa pakkassäässä!! Onneksi siihen aikaan ihana mummoni kutoi meille villasukkia ja lapasia :)  ja nyt niitä tekee meidän lähisuvulle minä!! Mummo hymyilee pilvenreunalla, että oppi se tyttö sittenkin!!

Kokeilin tehdä Dropsin alpakka/villa langasta sukat kylmistä jaloista kärsivälle vävylleni! Ja onnistui mainiosti.  Lämpimät tuli. Taidanpa laittaa dropsille lanka tilauksen vetämään, myös hattuja varten!!

Tästä tuli niin kivan pörröinenkin. Kuvio on oma. Käytin  tässä kolmea väriä. Ja langan merkki on DROPS <3 YOU. 
Ainut mikä tässä on ehkä ongelma, niin tämä huopuu jos laittaa pesukoneeseen, joten toivottavasti tyttäreni muistaa pestä nämä käsin. Sanoinkin, että jos vävyni kyllästyy näihin niin aina voi huovuttaa ne heidän pojalleen Leolle!!

Nähdään ja kuulostellaan taas, Kiitos ihanista kommenteistanne!! 

-Sarkka-

11 kommenttia:

 1. Nätit sukat ja lämmittävät mukavasti jalkoja. Märkää meilläkin on ollut ja lumet ovat melkein sulanneet pois. Selvästi kevättä on ollut ilmassa.
  Tuo alemman postauksen tuoli on aivan ihana, taitava mies sinulla:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuta! Ihanan kevään tuntu on täälläkin kun aurinko paistaa ja rännistä vettä valuu, mutta lunta on pihassa n. metrin verran vielä :)

  VastaaPoista
 3. Lämpimän näköiset sukat, varmasta ihanan tuntuiset varpaille. Kauniit.

  VastaaPoista
 4. Varmasti on lämpimät sukat. Hauska ajatus tuosta huopumisesta, isältä pojalle:)

  VastaaPoista
 5. Kauniit värit sukissa ja lisälämpöä tuo sydänkuviot noissa kahdessa raidassa. Meillä tänään aamu alkoi aurinkoisena ja lämmintä melkein 5 astetta. Tuuli tosin jäähdyttää, että paras on panna pipo päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! . Pipon on nyt jo saanut heittää nurkkaan +10, mutta luulen että joudun sen vielä kaivelmaan takaisin.

   Poista
 6. Kauniit sukat. Ihanan rauhalliset värit.

  Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista