Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Tilkkutorkku!!Sateista päivää täältä Pohjois -Savosta!

Tässäpä on taas vierähtänyt kaksi kuukautta viime postauksestani. Aika menee siivillä, voi herranen aika sentään......ja mitään ei muka saa tehtyä :) . Olen minä jotakin käsitöitä tehnyt, mutta aika on tosiaan mennyt kesälomaa odotellessa ja tietty mökillä!! 

Kesälomani alkaa kahden päivän päästä ja on seitsemän viikon mittainen maratooni loma! Sitten on aikaa taas hommailla duunailujen kanssa. Olenkin kerännyt duunattavia talven aikaan jonkin verran, joten  katsotaan mitä saan aikaiseksi ! 

Vihdoinkin sain itsestäni sen verran irti, että tein tilkkutorkun valmiiksi. Oi kuinka rakastankaan näitä värejä, mitä tässä torkussani olen käyttänyt. Tämä on ehdottomasti mökkitorkku :) Anteeksi alareunan kuva moka!           
Tämä torkku on tehty uusista kankaista, vaikka yleensä suosinkin näissä tilkkutöissä vanhoja kankaita. Suurin osa tilkuista on ostettu sinooperista. Tähän kyseiseen peittoon olen käyttänyt yksinkertaista vanua, en halunnut sen paksumpaa. Olen jo muutaman kerran päässyt herkkuni kainaloon makoisiin kirja hetkiin. Tämä on muuten ensimmäinen, jonka tein itselleni. Anteeksi kuvan laatu myös tässä kuvassa, eli kuva moka!!
   

En malta olla laittamatta kalamiehen kuvaa meidän mökiltä. Hän omi itselleen tuon isännän vanhan huopahatun, jota mieheni yleensä käyttää mökillä viileinä päivinä tai kalastellessa. 

Mamman ja papan
oma kalamies!!

Eli siis kaksi päivään maratooni lomaan. Kyllä nautitaan ihanasta (toivottavasti) kesäsäästä ja mökkeilystä omalla mökillä. Tänä kesänä onkin uuden huussin teko aika (komposti käymälä jo hankittu, vain seinät puuttuu) , joten kuvia mahdollisesti luvassa. 

Oikein nautinnollista tulevaa viikonloppua lukijat ja vierailijat. Nähdään taas täällä :)

-Sarkka-

14 kommenttia:

 1. Ihana peitto! On sun lomalla mittaa, eiköhän siihen niitä hellepäiviä ja kauniita kesäsäitäkin osu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin lomalla on mittaa, mutta tarpeeseen tulee ja kerkeepähän jotain tekeekkin :)

   Poista
 2. Vallan ihana peitto, niin kaunis. Upea kuva ja suloinen kalamies:)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kankaat olet peittoosi valinnut! Kovin on tärkeän näköinen toimissaan tuo pieni kalamies. Kuva on kerrassaan hieno. Oikein antoisaa, rentouttavaa, nautinnollista ja aurinkoista lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Tänä kesänä ollaan mökillä opetelut serkkupojan vanhalla virvelillä kalastamaan. Pappa otti varmuuden vuoksi koukut pois ettei satuta itseään!! Kun Leo in mökillä meidän kanssa niin kalat on mielessä heti herätessäänkin :)

   Poista
 4. Kaunis peitto, tuon lämmössä on mukava torkahdella. Onkipoika on suloinen.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana pitkä kesäloma! Puolet ajasta voisit hyvinkin viettää kääriytyneenä tuohon kauniiseen torkkupeittoon. Suloinen pikku kalamies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Loma on kyllä pitkä, vielä olisi muutama viikko !

   Poista
 6. Hyvää lomaa sinulle, kauniin peittosi uumeniin voi sadepäivinä uppoutua. Kalamieskuva on hurmaava!

  VastaaPoista