Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

perjantai 30. lokakuuta 2015

Onnekas joka teki säärystimet !!


Hei kaikille IHANILLE <3

Tänään oli oikein mukava päivä töissä. Vietettiin Pyhäin päivän kunniaksi kinkereitä ja lapsilla oli tosi hauskaa. Eilen leivottiin lasten kanssa kinkeripullat ja tänään syötiin ne mehun ja kahvin kera. Vaikka työssäni on paljon ns. huoli päiviä, stressaavia palavereita ja kaiken maailman tietokone töitä,  mutta kuitenkin enimmäkseen työpäiväni ovat täynnä lasten iloisia ääniä ihania tarinoita ja mielettömiä letkautuksia. Ihmetellään ja keskustellaan uusista asioista ja opetellaan uutta. 
Olen tehnyt tätä työtä kohta 20 vuotta ja edelleen nautin lasten seurasta. Minulle sanotaan joka aamu, kun tulen töihin halauksien kera, että ihanaa, Sari tuli tai vain, Sari tuli ja juostaan syliin. En  nyt keksi mitään työpaikkaa, jossa olisi näin iloinen vastaan otto. OLEN ONNEKAS!

Onnekas olen myös siitä, että olen löytänyt elämääni ilahduttavan ja luovuuttani lisäävän harrastuksen, nimittäin kädentyöt. Nautin suunnattomasti neulonnasta ja ompelusta, duunauksesta puhumattakaan :). Tätä teen koko loppu elämäni niinkuin työtäni josta nautin. Työni joudun valitettavasti joskus lopettamaan eläkkeeseen ja mitä silloin jää, tietysti rakas harrastukseni <3.

Nämä säärystimet pyysi minulta yhden lapsen äiti. Hän on erittäin mukava ja rento ihminen. Hän harrastaa urheilua, joten siitäpä sain idean tehdä juuri nämä säärenlämmittimet.

Lankana käytin tietysti sporttiselle ihmiselle Katian Sport Merinoa. Ihana neuloa ja  lankana pehmeätä. Mukava laittaa myös paljaalle säärelle iholla.

Jalassa nämä näyttävät sitten tältä. Tosi lämpimät ja pehmeät. Malli on omani ja värit sain (pääväriä lukuun ottamatta) valita itse. Teen mielelläni neulottuja ja ommeltujakin juttuja tuntemilleni ihmisille, silloin siitä ei tule ns. tekijänsä näköinen vaan saajansa näköinen :)      
  
I´ am back, tarkottaen siis sitä, että olen ollut seitsemän viikon flunssan jälkeen (3vko saikku) taas mukana työkuvioissa ehtana itsenäni. Tuntuu huitsin mukavalta olla terve taas!!!

Mukavaa Kekriä, Pyhäin päivää ja Hallowenia!!
Me menemme huomenna juhlimaan vanhemman tyttäreni 26-vuotis ja hänen poikansa Leo-Eemilin 4-vuotis synttäreitä. Luvassa herkkuja laidasta laitaan :)

Nähdään taas!!

Terkuin Sari Savosta <3

5 kommenttia:

 1. Kauniit! Väritys on onnistunut ja kiva kuviointi. Samaa työtä edellisessä ammatissani tehneenä allekirjoitan ajatuksesi - harvassa työssä saa samanlaista vastaanottoa aamuisin ja jatkuvaa suoraa palautetta :D

  VastaaPoista
 2. Todella kauniskuvioiset säärystimet olet tikutellut. Onnekas olet, kun saat tehdä työtä jota rakastat ja jossa sinua rakastetetaan♥

  VastaaPoista
 3. Oikein hienoa kun tykkäät työstäsi. Mulla ei ole aina niin ihania muistoja työstä, ainakaan kaikista työpaikoista :)
  Kauniit säärystimet olet tehnyt. Varmasti saaja tykkää,.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit säärystimet. :)

  VastaaPoista

 5. Katso taivasta, tähtiä ja kuuta,
  vieläkö joulu on jotain muuta.
  Ystävän halaus ja aatos jalo,
  tuttua on myös kynttilän valo.
  Joulun maun tuntee jo kieli,
  mutta tärkein on kuitenkin hyvä mieli.


  Rauhallista joulua!

  Ihanat säärystimet :).

  VastaaPoista