Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pikku Leon toive :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Olen hieman pitänyt blogitaukoa tietosesti. Tehnyt kädentöitä, neulonut ja ommellut, kuvaillut kamerallani. Olen ottanut rauhallisesti joululoman aikaan ja nauttinut suunnattomasti olotilastani. Nyt olen intoa taas täynnä ja menossa mukana monella saralla. 

Täällä on kyllä pakkaset paukkuneet ja villasukkien ja lapasten tarvitsijoita on ollut enemmän kuin tarpeeksi :). Mutta parhain toive tuli kyllä tyttäreni pojalta Leo 4v, kun hän oli huolissaan pehmolelustaan Rekusta. Pakkanen on kuulema liian kova ja mamman pitäisi neuloa lämmintä hänen rakkaalle koiralleen. Sävelet oli selvät: hattu ja villapusero, sanoi Leo. Aikani pähkäilin, mietiskelin ja toteutin Mamman pikkupojan toiveet.


 Seiskaveikasta punainen hattu ja purolangasta tehty villapaita tassun reikineen. Hatussa on myös korvanreijät.Kipasipa Rekku puuhunkin ihastelemaan pakkasmaisemia. Pappa teki vielä tupsun kaulapannan koristeeksi. Poika oli niin iloinen tästä, että ei riemulla rajoja :) :)

  
 Otin kuvia -32 asteen pakkasella. Kylmää oli, kun yritin ikuistaa pakkasta kamerallani. Aurinko puiden takana ja alemmassa kuvassa talventöröttäjä naapurin pellolla. Kyllä luonto on todella kaunista myös talvella ja etenkin talvella. Kuvattavaa on vaikka kuinka paljon tuolla luonnossa. 

Näillä kuvilla toivottelen mukavaa alkavaa viikkoa. Nautitaan vielä muutamista pakkaspäivistä ennen kuin alkaa sataa räntää 
ja vettä !!

-Sari-

10 kommenttia:

 1. Hienoa, että Rekku pääsee nyt ulkoilemaan lämpimissä tamineissaan. Kauniita luontokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rekkukin oli mielissään lämpöisistä tamineistaan :)

   Poista
 2. Ihanaa, että olet tehnyt Rekulle sopivat lämmikkeet. Minun olisi pitänyt tehdä tuollaiset meidän vanhuskoiralle, kun hänellä ei ole alusvillaa ollenkaan. Pakkasten takia ei voitu ulkoilla yhtään ylimääräistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kääpiö villakoira jolla ei aluskarvaa, joten pitää varmaan hänellekkin jotain vielä neuloa :)

   Poista
 3. Tulipa itsekkin hyvälle tuulelle kun katseli Rekun talviasusteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä on mukavaa kuulla, että tulit hyvälle tuulelle sillä se oli tässä tarkoituskin :) :).

   Poista
 4. Hyvä, ettei Rekun tarvitse palella enää. Kauniita pakkaskuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei palele Rekku! Kiitos, kuvia on mukava napsia vaikka ei aina niin priimaa tulekkaan. Harjoitellaan vasta.

   Poista
 5. Onneks Rekulla oli pelastaja lähellä. Harjoittelemista munkin kuvaaminen on vielä, mutta harjoitus tekee mestarin. Vaikka ei mun mielestä sun kuvissa mitään vikaa oo. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois niin kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun kävit blogissani ja vielä mukavempaa kun jäit lukijaksi :). Ehdottomasti käyn vierailulla, kiitos kutsusta

   Poista