Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Verhot ja muuta!!

Ennen lomaa halusin saada keskeneräiset  verhot ommeltua vanhimman tyttäreni olohuoneen ikkunaan!!
 Tyttäreni osti Ikeasta uusinta uutta kangasta, jonka leikkasin kahtia ja ompelin siitä kapan. Johan oli nuppineulojen laittoa, yhteensä 8: n metriä. 
Jos jouku laittasi valmiiksi nuppineulat ja käänteet, niin ompelisin verhoja jatkuvasti!! Hehh no en, mutta niillä saa aina uuden kivan ilmeen kotiin.

Kuvio sattui hyvin vaikka se onkin leikattu puoliksi
Keittiöön haluttiin tehdä hiukan eri sävyistä kuin olohuoneeseen. Tämän verho pläjäyksen ompelin  kahdesta eri kankaasta. Ruutu kangasta on huomattavasti enemmän, kuin yksiväristä!

Noin vuosi sitten tein kokeeksi tämän säilytykseen tarkoitetun lokerikon. 

Lokerikko roikkuu vanhassa rautahengarissa ja kankaitten välissä on vanua, koska en oikein osaa käyttää kovikekangasta. Vanu ajaa oikein hyvin asiansa!! 

Ja ajatushan lähti tästä pienestä kassista ja käsin virkatusta kukkasesta!!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille blogi ystäville  <3

-Sarkka-

12 kommenttia:

 1. Tuo verhojen neulottaminen on tuskaa, meillä on keittiössä 5 m ikkunat ja olohuoneessa 6 m ikkunat. Ei kovin usein tee mieli uusia verhoja tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on sulla paljon ommeltavaa, minun omassa kodissa on kolmaikkunaa olohuoneessa, joten kyllä siinäkin neulottamista riittää hehe. Joo ei kehtaa aina olla kyl verhoja ompelemassa :)

   Poista
 2. Katselin perjantaina Kuopion Ikeassa tuota samaa verhokangasta, toimii hienosti poikittainkin!

  VastaaPoista
 3. Ihan niinkuin Tiinatei, minäkin hiplasin samaa kangasta Ikeassa. Jätin kuitenkin ostamatta, kun kaapissa on useampiakin verhokankaita ompelematta. Sinun ikkunassasi ne näyttävät oikein kauniilta samoin ruskeasävyiset varhot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo molemmat verhot tein siis tyttäreni kotiin. siinä mulla onkin kun ompelen tyttärelleni, siskolleni ja vielä ittelle huhuh...täytyy opettaa tytär edes ompelemaan heheh

   Poista
 4. Aamuisella blogikierroksella päädyin tänne. Todella hienoja juttuja olet tehnyt. Pitää tulla uudestaankin ihailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon käynnistäsi, toivottavasti käyt useinkin :)

   Poista
 5. kauniita ovat verhot ja tuo lokerikko on vallan mainio.

  VastaaPoista
 6. Kiva verhokappa ja hienosti on mennyt kuviot kohdilleen.

  VastaaPoista