Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

torstai 17. heinäkuuta 2014

Yhdessä tehty kaappiduunaus

VIHDOINKIN MÖKILLÄ!! 

Blogin kirjoittaminen on hiukka ollut jäässä, vaikka aurinkoiset ilmat on olleetkin :). Ollaan vietetty tyttäremme rippijuhlia ja puuhaa on riittänyt koko ihanan auttavaisen suvun voimin. Ensimmäinen lomaviikko kuluikin sitten siihen. Ja joo, koko perhe sairastettiin rippijuhlia ennen ja jälkeen kamala oksennustauti yök.....Tiia , itse juhlakalu oksensi päivää ennen konfirmaatioita ja me miehen kanssa sen jälkeen. Onneksi Tiia jakso urheasti itse tilausuuden eikä kukaan juhlavieraista sairastunut. 

Meille on tullut n. kuukausi sitten uusi perheen jäsen, Onni koiruli. Hän on kääpiövillakoira. Kyllä se on sitten niin mukava. Kissatkin tuntuu sietävän hyvin sen vauva intoa :)
Sitten itse duunaukseen.

Tehtiin tämä pieni vitriinikaappi miehen kanssa yhteistuumin (mies taisi olla osallistuvampi osapuoli ja mä suunnitteleva). Tämä on siis vanha umpiovinen lääkekaappi.

Kuten kuvassa näkyy, paljon tilaa ja lokeroita on ollut tässä lääkekaapissa. Mutta meidän käsittelyssä se muuttui pieneksi vitriiniksi mökille.

Tässä on lasi jo laitettu oveen kiinni ja kaappi odottaa maalausta. Nupit on alkuperäiset, en halunnut niitä vaihtaa. Kaappi on tietty umpipuuta.

Tässä kaappivanhus on päässyt mökille jo seinäämme koristamaan. Olin suunnitellut laittavani sinne mummoni kahvikuppeja "hienoja vieraita " varten ja muuta kivan näköistä. Laitettiin vitriinin takaseinään liisterillä skräppäys paperia. Näyttää minusta ihanalle. 

Kolme ja 1/2 viikkoa olisi vielä kuudesta lomaviikosta jäljellä. Katsoin juuri säätiedotusta ja ihania ilmoja lupaili tänne Pohjois-karjalan alueelle. Sunnuntaina käväsemme yhden yön kotosalla, koska onni koirulilla on rokotukset ja sit takaisin mökille. Sitä ennen kutenkin lauantaina käväisemme Outokummussa mm. käsitymessuilla kaivoksen alueella ja on siellä muutakin kivaa!!

Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille teille ihanille 

Minä lähden nyt saunaan ja uimaan :) :)

  Terkuin 
-Sarkka-

20 kommenttia:

 1. Voi kun ihan kaappi. Olette te taitavia molemmat.
  Tuo Onni on aivan kuin veljeni perheen koira,ihan saman näköinen :)

  Mukavaa loman jatkoa ja toivottavasti nyt pysytte terveinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli ♡. Onni ilostuttaa tosiaan meidän hiljaista elämää :) Onneksi pöpöt on taltutettu ja nyt nautitaan mökillä olosta!!

   Poista
 2. Mukavan näköinen lomatuunaus! Leppoisaa eloa mökillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivityksiä. Lepoa ja hellettä sinnekkin :)

   Poista
 3. Ompa ihana tuo teidän Onni, paljon rapsutuksia täältä pikkuselle.

  Tuunattu kaappi on mielettömän kaunis oikia koristus.

  Samoja tauteja liikkuu täälläkin päin, velejeni eilen soitti ja valitteli oloaan, kumpa ei meihin iskisi.
  Oikein mukavaa lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti. Onnille rapsutus terveiset laitettu. Toivotaan ettette ole saaneet sitä kamalaa pöpöä ja säästytte siltä. Mukavaa tulevaa viikon loppua ♡

   Poista
 4. Hieno tuunaus jälleen.. kaappi on kuin uusi:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuli hieno kaappi! Monena päivänä tänne on luvattu sadekuuroja, kai se jossain sataakin, nytkin ukkonen jyrähteli..kun vaan ei sielläpäin ois jyrahelly :)
  On tuota hellettä ollutkin.
  Ja ihana koiruus on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilie! Päivällä hellettä ja ukostaa illalla. Eilenkin tuli tuosta järventakaa melko ryminällä, mutta kesti vaan onneksi hetken. Onni kiittää!!

   Poista
 6. Hyvin on kaapin ehostus onnistunut. Onnea uudelle perheenne jäsenelle, Onnille ja aurinkoista loman jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tilkku & Tilkku!! Hellettä ja aurinkoa sinnekkin!!

   Poista
 7. Onnea uudelle perheenjäsenelle. Voi kuinka kaunis tuli tuosta kaapista, tykkään!

  VastaaPoista
 8. Ruusukupeilla pitääkin olla ihan ikioma kaappi. Siitä tuli hieno.
  Ihanan nappisilmän olette perheeseenne hankkineet, meidän koirulilla on kotomaisemissa myös kaverina samanlainen naapuritalossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lea. Siitäpä se ajatus lähtikin, Ruusukupeista. Kotona en käytä sisustuksessa juurikaan ruusujuttuja, joten täällä mökillä niitä sitten riittääkkin. Mieheni tuntuu aina päätä pyörittelevän kun ilmestyy taas joku ruusuilmestys :)

   Poista
 9. Tulipas siitä upea pikkukaappi! Onnittelut konfirmoidulle ja uudelle perheenjäsenelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marle! Juhlat viety kunnialla läpi ja Tiia kiittää. Onni lähettää terveiset.

   Poista
 10. Onpa todella ihana kaappi. :) Ja mikä söpöläinen tuo teidän koira. Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille! :) t. Rape

  VastaaPoista