Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

maanantai 3. marraskuuta 2014

Essut!!

Hei!!

Olen tässä miettinyt, että mihinkähän suuntaan se toi meidän talvi ilmasto oikein menee. Vettä sataa taivaan täydeltä ja lumi käy maassa vain sulamassa !! Olen pakkastalvella tammikuussa syntynyt, joten pidän valkoisesta kauniista lumesta......en vesisateesta, niin kuin moni muukin varmaan. Tule lumi tule, eikä haittaa vaikka tulisi paljonkin sillä meillä on uusi lumilinko (hehehehehhe)-  Vaikka astmaa sairastankin, niin tykkään myös pakkasista. Silloin muuten saa aivan mahtavia kuvia ketkä sitä harrastaa. Mä harrastan :)

Harrastan myös neulomista ja ompelemista kuten tiedätte :) Suorastaan rakastan sitä. Lankoja kuluu ja kangasta metritolkulla ,mutta eipä tätä harrastusta ilman niitäkään tehdä. Kyllä sitä saa rahaa kulumaan muuhunkin harrasteeseen!! Kunhan mieli on virkeä tekemänsä jälkeen ja on itse tyytyväinen mitä tekee. Nautitaan tästä me tekijät niin kauan kuin kädet ja niskat kestää
 <3

Essut siis, tein pari lasten essua myyjäisiin. Kangas on vanhaa tyynyliina kangasta. Ostin kirpparilta. Duunailin tietty nauhoilla ja pitseillä,
Tosi helppo tehdä ja kaavat on itse tehty. Taskut on oltava ehdottamasti lastenkin essuissa, että voi reseptit vaikka sinne tallentaa ;)

Näi meillä täällä Savossa. Mites teillä??

Rakastan kommunikoda teidän kanssanne täällä, joten palataan asiaan vastauksien muodossa.
TAVATAAN TAAS

-Sarkka-

8 kommenttia:

 1. Ihanat essut! Toivoisin, että essuja käytettäisiin paljon enemmän kuin mitä nykyään tehdään. Mieki haluan, että (paksu) lumi jo peittäisi maan, olisi paljon valoisampaa ja lapsillehan lumi on ehtymätön touhuamis materiaali. Pakko vain hyväksyä tämä lumeton aikakain tässä, ei muuta voida. Sinulla on ihania käsitöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kankuritar. Essuja todellakin pitäis käyttää enemmän, olen samaa mieltä!!

   Poista
 2. Täällä etelärannikolla on harmaata ja märkää.
  Tuo essu on ihana, oikia pikkuleipurin unelma. Essut pitäs nostaa takas niiden paikalle ,emännnän eteen pois sieltä kaapin perukoilta.
  Mie viel kansakoulussa alaluokilla pidin essua.Silloin se oli ihan tavallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti, Joo essut esille naulakoihin ja päälle!

   Poista
 3. Kyllä se talvi tulee, ehkä jo ensi yönä. Essut on suloisia, varmasti tulee hyviä kokkauksia ja leipomuksia nuo päällä.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat pikkuväen essut. Täällä pohjanmaalla (tällähetkellä ) lunta n.10 cm, mutta jo huomiseksi lupailivat vesisadetta, plääh. Toivotaan tästä talvesta runsaslumista ja sopivaa pakkaskeliä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitu. Ollaan näköjään talvi immeisiä :) :)

   Poista