Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

perjantai 23. lokakuuta 2015

Kaulan lämmitin :) :)


Heipä hei 
kaikille täällä minun sivuilla pyörähtäville!!

Täällä maaseudun rauhassa, Koivulassa kuuluu ihania lasten ääniä, nimittäin siskoni lapset on kylässä sekä tyttäreni poika on meillä yö-kylässä. Kyllä vilinää riittää. Aina on niin mukava, kun lapset tulee ilahduttamaan meitä.

Syksy on kyllä mennyt överiksi , sillä olen ollut flunssassa jo viisi viikkoa. Sairastin nimittäin keuhkoputken-, poskiontelo- ja korvatulehduksen. Kaiken kaikkiaan kolme antibiootti kuuria ja lukuisia lääkäri käyntikertoja. Korvat on edelleen tukossa ja ensi ti:na olisi korvien puhkaisu, ellei korvat aukea. Olen koettanut neuloa aikani kuluksi, kun ei oikein muutakaan ole jaksanut tehdä, mutta onneksi on tuo neulonta harrastus. Aikas tylsää olisi muuten ollutkin. Että tämmöistä. 
Mutta nyt sairas kertomukset unholaan ja katsellaan jälleen terveempään huomiseen.
Tässä vasemmalla on neulottu tuubi- kauluri. Tein tämän Aava langasta, josta kuvaa ylenpänä. Väri on ihanan utuinen ja lanka on todella pehmeää ja kiva neuloa.
Kuvasin kameralla tuubin sienireissullamme, tältä sienireissulta sienet kyllä jäi saamatta :). 
Tämä tuubi sopii takin alle , joka oli minulla tarkoituskin. Neuloin tämän pitkillä puikoilla, mutta olen tehnyt myös pyöröpuikoilla, jolloin ei tarvitse takareunaa ommella kiinni jälkikäteen. (helpompi tehdä pyöröpuikoilla, itse vaan halusin kokeilla uusia paksuja hiilikuitu puikkoja )

 Tuubin malli on omasta päästä. 


Mukavaa syksyn jatkoa kaikille blogi ystävilleni, nähdään täällä taas uusin kujein.

Rakkain terveisin 

-Sari-11 kommenttia:

 1. Kaunis kaulan lämmitin ja kohta sitä tarvitaan kun ilmatkin alkavat kylmenemään:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis lämmitin ja kaunis lanka. Toivottavasti flunssa-aaltosi on loppusuoralla. Tuollainen jakso kyllä kuluttaa voimat. Mukavaa viikonloppua sinulle ja väellesi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis lanka, neulottuna näyttää kyllä eihan eriväriseltä :) Mut ei se mitään. Kiva kauluri. Jotain pitäisi kyllä ruvea neulomaan. Kaulurikin olis tarpeen.
  Paranemista, ikävähän se on sairastaa ja sairastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Neuloessani tätä tuubia, yllätyin itsekkin tästä näinkin tumman harmaasta väristä, mutta niin kuin sanoit, ei se haittaa.

   Poista
 4. Ihana kauluri ja varmasti lämmin, tuo lanka on niin mahtavaa.
  Pikaista paranemista

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuubi. Näyttää tosi lämpimältä ja väri on mun lemppareita.

  VastaaPoista
 6. Kaunis lämmitin, toivottavasti se parantaa lämmöllään ikävän flunssasi.

  VastaaPoista