Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Talvista maisemaa ja pään lämmikettä !

Hellurei!

 Tuntuu sopivalta kirjoitella tähän kohtaan talvisesta kauneudesta. Kun katson kotini ikkunasta nään maalaismaiseman, pellot ja vanhat talot sekä navetat. Kun ne on vuorattu lumisella peitteellä, puista puhumattakaan niin näky saa minut edelleen 12 vuoden jälkeenkin iloiseksi. Kyllä passaa jättää maisemataulut kauppaan ja katsella vain ikkunasta ulos!

 Näissä kuvissa näkyy talven kauneus. Kun otin nämä kuvat oli n. -30 astetta pakkasta ja aurinko paistoi. Olin kyllä kylmissäni, mutta kannatti. Nämä kuvat on siis kotini ympärillä olevista kohteista. Tie on mutkainen ja kapea ja oikealla oleva kuva on naapurin vanha sauna rakennus!


Sitten neulonta antiin. Tikuttelin tyttöilleni kummallekkin pannat. En ollut aiemmin näitäkään tehnyt, mutta tulipahan kokeiltua ja kokeilu muuttaa tietenkin neulontalistalleni!! Mukavan helppo ja nopea tehdä, vaikka jämälangoista!

 

 

Tässä on Dropsin Merino Extra fine mix langasta neulottu pehmeä ja lämmin panta. Alhaalla kuvassa näkyy paremmin tuo palmikkokuvio. Malli on oma.

Toisen pannan tein violetista.  Molemmissa on pituus 11,5 cm.Tämä panta on neulottu Katia Merino Sport langasta (paksumpi). Malli on dropsin hatusta sovelluttu. Nämä tein jo alku talvesta, kun lunta ei ollut vielä nimeksikään. Tämäkin pään lämmike on erittäin pehmeä ja lämmin.

 

 

 

 Tässäpä tämän kertaiset tarinat ja kuvat!! Nähdään taas neulomuksien tai muuten vaan kädentöiden merkeissä. Mukavia neulonta, ompelu ja duunaus päiviä kaikeille!

 

-Sari-

8 kommenttia:

 1. Todella kivannäköisiä ja mallisia pantoja.
  Komeat maisemat siellä pain. Ei vaan täällä kaupungis. Onneksi sentään aurinko hieman pilkottaa.

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniita lumisia maisemia teillä päin. Sieät pannat olet kutonut.

  VastaaPoista
 3. Ihana maisemat! Kauniita pantoja olet tikutellut ja tuo napillinen on vallan soma:)

  VastaaPoista
 4. Talvimaisemissa on oma kauneutensa! Kivat pannat.

  VastaaPoista