Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ompelua ja kirppari kamaa!!

Hei !

Aurinko paistaa ja kevättä on kylläjo paljon rinnassa. Kyllä nyt jaksaa kesää odotella. Sulais vain nuo lumet tuolta pois, niin pääsis pihaa laittelemaan ja mökkikauttakin aloittelemaan :) . Odotellaan nyt kuitenkin ensin pienokainen syntyväksi. Tänään olis laskettuaika, mutta ei anna merkkiäkään, että saapuis jo maailmaan :) No odotellaan, odotellaan !!

Ompelukin on kiinnostanut taas jälleen. Olen ommellut keittiö settejä (keittiöpyyhkeitä,patalappuja ja niihin sopivia nyöripussukoita). Ne on vielä hitusen kesken, joten tässä näytänkin teille jo aiemmin ompelemiani vetokejupussukoita:Tein nämä pussukat mökkiverhoista jääneestä kangaspalasesta. Kaikissa on vuoret mukana, jossa mulla on ollut ongelmaa, mutta nyt jo alkaa sujua :).  Harjoitus tekee mestarin, niinhän sitä sanotaan!!

Kirppari löydöt kuvasin myös kollaasi muotoon:Tässä on vain pieni osa mitä olen tänä vuonna haalinut, mutta yritän kuvata niitä lisää. Tuo ompelukone on huippu löytö. Se on venäläinen vanha metallikone ja TOIMII!!. Maksoin siitä 8€. Purkit  sain 5:dellä € ja tarjottimen ja puisen pienen esineen, jossa posliiniset pienet laatikot sain 3:lla €. Ei paha, vai mitä?

Nähdään taas ja
mukavaa kevään odotusta Ystävät!!
Ollaan yhteyksissä :) ;)

-Sari-

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea mukaan vauvalaan ♥ Olispa ihana päästä vielä nuuskuttelemaan vauvan tuoksua, onko sen parempaa tuoksua olemassakaan.
  Huippu löytö tuo ompelukone. On niin nätti, että voi aina olla näkyvillä ja tarpeen tullen heti käytettävissä. Tuon minäkin olisin ostanut.

  VastaaPoista
 2. Kauniita, romanttisia pussukoita olet tehnyt. Ompelukone on hieno löytö. Ihailen myös tuota kukallista purkkiasi. Meillä oli lapsuudenkodissa samanlainen.

  VastaaPoista
 3. Nätit pussukat olen ommellut ja tuo ompelukone on aivan ihana.
  Minunkin lapsuudenkodissa oli tuo ruusupurkki :)

  VastaaPoista
 4. Kivan kesäisiä, hempeitä pussukoita. Ja sininen ompelukone, aivan hurmaava!

  VastaaPoista
 5. Suloiset pussukat.
  Löysin vkl myös venäläisen pienen ompelukoneen.

  VastaaPoista