Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Synttäri Juhlintaa ja jotain duunattua!

Tänään on syntymäpäiväni ja sanon näin julkisesti ja rohkeesti, että 45-vuotta tuli mittariin. Sitä tulee aina muisteltua tätä elämäntaivalta, kun vuosia lisää tulee. Ja huh huh, nuoriahan tässä vielä ollaan  :) Työikääkin jäljellä vielä parikymmnetä vuotta (liian paljon  :)   :) ). 

En juhlinut, mutta nuorimmaisen (14v) halusi kääretortun leipoa ja hyvää oli. No kettään en ollut kutsunut, mutta kyllähän nuita käviöitäkin oli ja kahvit heille keittelin. Oikein hyvä niin, koska on aina mukava, kun joku pistäytyy :) :) olipa merkkipäivä tai sitten ei.

Duunausta teille lupailin. Tässäpä synttäreiden kunniaksi ensin kukkakuva kotini keittön ikkunalla. Orkidean osti rakas tätini, toivottavasti saan sen pysymään noin kauniina!

Ruukku orkideaan löytyi ikealta. En ole niinkään ruusu ihminen sisustuksen suhteen, mutta mielestäni tohon se oli nappivalinta.

On se niin kaunis kukka näin keskellä talvea ja tietty muutenkin. Piristää jotenkin kauneudellaan, eikö vaan?

Ja sitten niitä duunauksia...

Varmaan vuosi sitten tein nämä kuvakehykset näille  ihanille vanhoille esineille. Mukavaa puuhaa tämäkin ja aion todellakin tehdä näitä lisää vaikka lahjaksi !

Tämä on koottu vanhoista ompeluesineistä. Sopii hienosti ompeluhuoneeseen.Tämä toinen on sitten tehty minun lapsuudenaikaisesta valokuvasta, jonka suurensin ja tulostin. Olen siinä vuoden ikäinen. Kummilusikan ja haarkukan kuumaliimasin. Tarina ei sitten kerro miten kävi veitselle!! Kiitos muuten Äidin, kun on säilyttänyt noi ottimet <3

Kiitos ja mukavaa tulevaa viikkoa

-Sarkka-

8 kommenttia:

 1. Onnea Sinulle. Niin ne vuodet kuluvat. Kivat taulut olet tehnyt. Minä tein samantapaisen olohuoneen seinälle. Siinä oli kanssa vanhoja käsitöitä ja muistoja... kuva taitaa olla siinä vuodatuksen blogissa, josta hävisivät kaikki uudemmat kuvat. Olen kyllä ajatellut tekeväni pari muuta lisää, kun vain saisin aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noita oli kyl mukava värkätä ja todella vaativat sen oman aikansa, kun löydät sopivat kehykset, etsit esineet jne...

   Poista
 2. Onnea! Minäkin olen ajatellut noista kummilusikoista taulua tehdä. Itselläni ei noita ole, mutta miehellä useampi ja kun niitä hopeita ei tule käytettyä, niin saisihan niistä kivan taulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on totta et hopeiset jää kyl käyttämättä ja ne olis kiva saada kuitenkin esille. Taustankin saa ihan oman luovuuden rajoissa tehdä.

   Poista
 3. Oikein iloiset onnittelut:)
  Nuo tekemäsi taulut on mainioita, tykkään tuosta ompeluaiheisesta tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tekemät on aika pieniä voisi kokeilla vähän isompaa...tekeillä olisi esikoiseni mekko, kummitäti ompeli sen hänelle vuosikuvaan (23v.sitten).

   Poista
 4. Onnea synttärin johdosta! Olet näköjään syntynyt peukalo oikealla paikallaan kun katselee mitä kaikkea olet saanut käsistäsi aikaiseksi.
  Kiitos vierailusta blogissani.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kannustavasta kommentista, tervetuloa blogiini uudestaan !!

  VastaaPoista