Kädentaitojen Ihmeet

NEULONTAA, OMPELUKSIA, DUUNAUKSIA JA KIRPPISTELYÄ !!

tiistai 28. tammikuuta 2014

Sukat Papalle ja Papan pikkupojalle!

No, Terveppä terve kaikille !

Täällä sitä jälleen ollaan. Maalaus hommia tehdään, mutta keittö freesaus on kuitenkin jo valmis :) Tällä kertaa maalataan vanhaa penkkiä, jakkaroita ja kaappia mun kankaille ym pientä tuunausta. Laittelen kuvia sit myöhemmin, kunhan valmistuvat. Onpa mahtava jälleen tuunailla, sillä kesällä taisin viimeksi päästä maalihommiin näissä tuunaus merkeissä :)

Mulla kävi muuten aivan loistava tuuri. sillä olin voittanut sudensilmukat.blogspot.com jotain mitä en vielä tiedä. Heheh se nähdään aikanaan. Jännittävää!!

No, sukkarintamalla olen taas tikutellut jonkin verran, siis aina kun olen nojatuoliin istahtanut :) Mikäpä sen mukavanpaa kuin itsensä iloksi ja toisten lämpimiks neuloa. Kyllä mummo olisi tytöstään (olin mummon tyttö) ylpeä jos eläisi, sillä mummoni oli loistava kutoja. Aina odotti sukat tai lapaset kaapissa jos entiset oli menneet huonoksi. Mummolla kuitenkin oli 13 lastenlasta :)

Tässä nyt kuitenkin otsikonkin lupaamat sukkaset

 Ensin isännän eli Papan sukat. Nämä tein, olikohan se Novitan, mutta suomalaisesta sukkalangasta kuitenkin. Oikein mukava kutoa ja aika näyttää mitä laatu on, sillä en ole aiemmin tehnyt tästä langasta, mutta tykästyin kyllä ja on halvenpaakin kuin seiska veikka.

 Ja lähempää.... Kuviointi on omaa mielikuvitusta!!

 Ja sitten samanlaiset pienemmässä koossa ja nämä siis on Papan pienelle pojalle.

Molemmat on tehty lyhytvartiseksi. Täytyy kertoa, että Leo 2v  kun tulee mammalaan, niin hän kaivaa ensi sukat itselleen ja sitten Papalle, nyt kun on kerta samanlaiset :)


                                                      Terkuin:

                                                     -Sarkka-

12 kommenttia:

 1. Pappa ja poika sai komiat sukat, hauskat nuo lyhyet varret

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kosotäti! Meillä ainakin miehuus tykkää pitää noita jus sisällä, vanha talo kylmät lattiat :)

   Poista
 2. Onpas hienot sukat molemmille ukkeleille! Tosi kivat kuvioinnit, minä en koskaan keksi mitään kuviointeja, aina vaan samaa pilkkuiluan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marle, kun teen noita kuvioita niin usein ne tulee vain mieleen ja sit totetutan samalla kun teen sukkaa tai jotain muuta!

   Poista
 3. Näin niitä tärkeitä muistoja rakennetaan lapsen mieleen! Varmasti muistaa vielä isonakin, että papalla ja hänellä oli samanlaiset sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiiantei, sanos muuta, minulla itsellään on niin paljon ihania muistoja mummosta (ukki on kuollut ennenkuin olen syntynytkään).

   Poista
 4. Oikein hienot kuviot ja molemmat sukat!

  VastaaPoista
 5. Mä voitin kanss Suden arvonnassa. Tulin sitt heti tänne katsomaan kukas se toinen oli. Täällähän on paljon kivaja ja kauniita neuleita ja käsitötiä.

  VastaaPoista